Unfortunately this film has been cancelled due to technical reasons. If you have purchased a ticket, do contact coordinator@cinemasia.nl for arranging the refund. We are apologise for any inconvenience caused due to circumstances beyond our control.

IFFR@CinemAsia 

In deze persoonlijke documentaire koppelt regisseur Yan Ting Yuen de levensgeschiedenis van haar vader aan de drastische ontwikkelingen in China van de afgelopen vijftig jaar. Van de Grote Chinese Honger in de jaren vijftig tot de omarming van het Chinees kapitalisme, de relatie tussen het kleine, persoonlijke en grote, globale is er een van constante spanning. Is Yuen’s vader – en daarmee ook de regisseur – een product van de tumultueuze Chinese geschiedenis, of is zijn leven zo moeilijk geweest door de verkeerde keuzes die hij in de loop van zijn leven maakte?

 

“Yan Ting Yuen exquisitely manoevres through personal and political narratives in a documentary that makes the complexities of Chinese history all the more tangible.” – Hugo Emmerzael, Filmkrant Editor

Share this