CinemAsia + International Queer & Migrant Film Festival

In Updates by sofia

Cinemasia is trots om een deel van het programma van het International Queer & Migrant Film Festival mede te mogen organiseren.

Onze nieuwe LGBTQ-coördinator, Darunee Terdtoontaveedej, introduceert Thailand’s officiële inzending voor de Oscar 2019 Malila: The Farewell Flower introduceren, samen met producer John Badalu. John introduceert daarnaast de Taiwanese film “The Story of the Stone”. Internationaal Queer & Migrant Filmfestival is een festival voor queer & migrant-gerelateerde films en een multidisciplinaire community-ruimte die ernaar streeft bij te dragen aan een diverse en inclusieve samenleving.

Film agenda

Malila: The Farewell Flower — Vrijdag 7 December, 18:00, de Balie.
The Story of the Stone — Zaterdag 8 December, 18:00, de Balie.