FilmLAB

CinemAsia FilmLAB heeft nu eigen social media kanalen

In Updates by Marcel

We hebben geweldig nieuws. CinemAsia FilmLAB groeit snel als submerk van CinemAsia en heeft sterke ambities voor de toekomst. Daarom heeft CinemAsia FilmLAB nu haar eigen social media kanalen geopend op LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. CinemAsia heeft daarnaast haar eigen social media kanalen. Deze verandering maakt FilmLAB CinemAsia zichtbaarder dan ooit tevoren. Volg ons en blijf op de hoogte en blijf op de hoogte van CinemAsia FilmLAB via regelmatige updates met nieuws of over nieuwe ontwikkelingen.

Volg CinemAsia FilmLAB op:
LinkedIn
Twitter
Facebook
Instagram

Onze nieuwe social media- & community manager voor CinemAsia FilmLAB is onze collega Elia Chen. Zij zal via de sociale media informatie verstrekken aan community members en mensen die geïnteresseerd zijn in FilmLAB.

Elia ChenElia Chen: “Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten op onze digitale platformen. Heb je vragen? Aarzel dan niet om ze te stellen via onze diverse kanalen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.”