International Festivals Opent Deuren voor FilmLAB Filmmaker Enang Wattimena

In FIlmLAB by elia

Binnenkort is Enang Wattimena, voormalig deelnemer aan CinemAsia FilmLAB, zijn korte documentaire Liefde te zien zijn op het Festival Film Dokumenter in Yogyakarta en op het programma ‘Deine Heimat ist meine Heimat’ van het Museum of Ethnology in Hamburg.

Goed nieuws! Enang Wattimena, deelnemer aan ons FilmLAB-programma, debuteerde in 2017 zijn debuut met Liefde op het CinemAsia Film Festival. Liefde is een verhaal over het onderzoek naar een verzwegen familiegeschiedenis. De reis van deze korte documentaire is nog maar kort en nu al spannend. Na vertoond te zijn op verschillende internationale filmfestivals, waaronder het Balinale International Film Festival in Indonesië en het Show Me Justice Film Festival in de VS, volgt nu opnieuw een hoogtepunt tijdens zijn reis! Met trots kunnen we melden dat Liefde onlangs is toegevoegd aan de officiële selectie van Festival Film Dokumenter 2018 in Yogyakarta, Indonesië. Liefde wordt op 9 december vertoond. Op diezelfde dag is de documentaire ook te zien in het kader van het programma ‘Deine Heimat ist meine Heimat (Your Home is My home‘ in MARKK, het Museum of Ethnology in Hamburg, Duitsland. Dit programma wordt ge-cohost door CinemAsia FilmLAB en Asian Film Festival Berlin (AFFB).