Mededeling CinemAsia Film Festival over het Coronavirus

News

Mededeling CinemAsia management omtrent SARS-COV-2 en COVID-19 (Coronavirus) 

CinemAsia houdt de ontwikkelingen met betrekking tot de verspreiding van het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Daarom nemen we de volgende maatregelen. 

Op al onze locaties zal voldoende desinfectant opgehangen worden. Wij raden alle bezoekers aan om hier gebruik van te maken. Er zijn passende maatregelen genomen omtrent het actief informeren van onze medewerkers, vrijwilligers en publiek over hygiëne en preventieve handelingen om verdere verspreiding te voorkomen. Op onze locaties zijn extra schoonmaak diensten ingeroosterd en zullen oppervlaktes als de bar, tafels, toetsenborden en deurkrukken grondig en regelmatig worden schoongemaakt. 

CinemAsia heeft geen officiële festival gasten uit China, Zuid-Korea en Italie. Wij verzoeken eenieder die in de laatste weken in Noord-Italië, Zuid-Korea of China is geweest thuis te blijven en eigen verantwoordelijkheid te nemen in het voorkomen van verdere verspreiding van het virus. Voelt u zich ziek of grieperig, ga dan NIET naar het ziekenhuis om verder verspreiding onder de zieken te voorkomen, neem direct contact op met uw huisarts en blijf binnenshuis. 

Het management van CinemAsia staat in nauw contact met de Gemeente, de GGD en het RIVM. Mocht de situatie tijdens het festival veranderen zullen wij alle maatregelen treffen om de veiligheid en gezondheid van onze staff, vrijwilligers en bezoekers te waarborgen. CinemAsia zal te allen tijde maatregelen van de overheid opvolgen.

Related posts: