AUDIENCE AWARD door Tao Kae Noi

De awards voor het Cinemasia filmfestival van 2022 zijn gemaakt met behulp van 3D CAD-programma’s door middel van een techniek die radial sequencing wordt genoemd. De secties bestaan uit acht horizontale en acht verticale kolommen die in elkaar grijpen tot een geometrische vorm met zowel platte als gebogen oppervlakken. Elk onderdeel steunt op ingekeepte verbindingen om zijn skeletstructuur en steun te behouden. Het ontwerp is bedoeld om te worden bewonderd vanaf alle kanten door een lens van 360 graden; deze verschillende gezichtspunten geven een holistische boodschap weer dat CinemAsia een platform biedt voor het vertellen van Aziatische verhalen en culturele interpretaties. Kijkers kunnen elkaar kruisende kolommen bekijken die meerdere “vensters” creëren. Het is mijn bedoeling dat de kijker de Aziatische culturele interpretaties omarmt en benadert met openheid en verbondenheid met een gedeelde menselijke ervaring. 

ARTIST: Megan Carapezza
UPDATE:

2022 Audience Award goes to SO LONG, MY SON

The audience has spoken. After a sold out screening on Sunday, and a Q&A with the director himself, the digital and paper voting ballots screamed fantastic. CinemAsia is delighted to award the attending director with the award for his cinematic masterpiece. It’s been an honor and an absolute pleasure to have Wang Xiaoshuai at our festival.