Post Pride Walk in Pride Park — Tai-Chi & Community Picnic

Zaterdag 30 Juli 15:00 @ Pride Park, Vondelpark

Kom langs bij CinemAsia in het Pride Park na de Pride Walk. We hebben Aziatische hapjes van onze vrienden van Jen’s Bing, drankjes (zelf meenemen) en goede gesprekken te delen. Om 15:00 uur start de Tai Chi workshop met Jessie Yingying Gong.

Away with the Flow: Tai-Chi met Jessie Yingying Gong
Tijdens de Tai-Chi workshop, Away with the Flow, gaan we met Jessie Yingying Gong op zoek naar bewustzijn van het lichaam en samenzijn door middel van beweging en het stromen van energie. Hoe maken we contact met elkaars fysieke ruimte? Hoe breng je jouw verbeelding tot uiting via het lichaam? Hoe worden ruimten geactiveerd en toegeëigend door publieke activiteiten? Samen brengen we onze lichamen in beweging en laten we onze gedachten hierover gaan.

Over Jessie Yingying Gong
Jessie is geboren en opgegroeid in China, waarna zij in Europa is gaan studeren en leven, haar ervaringen hebben geleid tot een fascinatie met onderwerpen als herinneringen, identiteit, symboliek en taal. Op dit moment is zij bezig met het vormgeven van een aantal werken rondom vorm, verwezenlijking en de ontwikkeling van taal. Haar onderzoek op het gebied van taal, met een focus op geschreven taal, vormt een symbolisch archief dat onze geschiedenis op verschillende niveaus vastlegt.