Galang

TICKETS

Woensdag 8 maart 21:15, Studio/K + Actress Q&A
Zaterdag 11 maart 19:15, Rialto De Pijp
Zondag 12 maart 18:30, Studio/K

Tienerjongen Galang wordt verteerd door schuldgevoelens over de dood van zijn zus, die is overleden door een stormloop tijdens een concert waar hij haar alleen had achtergelaten. Om haar dood te wreken en erachter te komen wat er op die fatale avond gebeurd is, besluit Galang zich voor te doen als een fan van een underground rock- en metal band, Axfiksia. Asmara, de manager van de band, accepteert hem als crewlid.

 

Langzaam maar zeker komt Galang meer en meer te weten over de band en de muziekscene, en vindt hij de antwoorden die hij zocht. Tegelijkertijd leert hij meer over zijn eigen identiteit. Galang is zowel een introspectieve reis als een film die stereotypen over rock- en metalmuziek bevraagt.

Jaar:
2022
Regisseur:
Adriyanto DEWO
Cast:
Elang EL GIBRAN Asmara Abigail Agra PILIANG
Land:
Indonesia
Lengte:
106'
Taal:
Indonesian
Ondertiteling:
English
Awards:
Best Director, Jogja-NETPAC Asian Film Festival - Indonesian Screen Awards; Best Storytelling, Jogja-NETPAC Asian Film Festival - Indonesian Screen Awards;

Adriyanto DEWO

Adriyanto DEWO is een Indonesische regisseur en scenarioschrijver. Zijn tweede speelfilm Homecoming (2019) won Best Original Screenplay op het Indonesian Film Festival 2020.