The Great Detective Sherlock Holmes: The Greatest Jail-Breaker

TICKETS
Zondag 12 maart 13:30, Studio/K

Mack is een mysterieuze dief die zich niet laat pakken.  Aan detective Sherlock Holmes de nobele taak om deze zaak op te lossen. Maar Mack is geen gewone dief: hij is een heldhaftige banneling die steelt van de rijken en de buit aan de armen geeft. Wanneer Mack eindelijk wordt gepakt, ontsnapt hij uit de gevangenis en moet Sherlock hem op zien te sporen. Maar hoe meer Sherlock over Mack te weten komt, hoe duidelijker het voor hem wordt dat deze dief niet is wie hij lijkt te zijn…

Deze spannende film is gebaseerd op een populaire kinderboekenreeks uit Hongkong, waarin de canonieke personages uit de verhalen van Sir Arthur Conan Doyle antropomorfe dieren zijn. The Great Detective Sherlock Holmes, geregisseerd door twee van Hong Kong’s meest gerespecteerde animatiefilmmakers, is een avonturenfilm voor het hele gezin, vol verrassingen, spannende achtervolgingen en belangrijke levenslessen.

Jaar:
2019
Regisseurs:
Toe YUEN, Matthew CHOW
Cast:
Ken WONG Kai-cheong Monte CHO Kai-him Louis YUEN Siu-cheung Pasu LEUNG Wai-tak
Land:
Hong Kong
Lengte:
84'
Taal:
Cantonese
Ondertiteling:
English

Toe YUEN & Matthew CHOW

Toe YUEN is een veteraan-animatie regisseur. Zijn film My Life as McDull (2001) won de Cristal Feature Film Award op het Annecy International Animated Film Festival en Best Animation bij de 39e Golden Horse Awards.

 

Matthew CHOW is een veelgeprezen animator die al meer dan 20 jaar animatie producties en computer gegenereerde grafische afbeeldingen maakt. In 2005 richtte hij Simage Animation and Media Limited studio op.