Anouk Saint Martin

Anouk Saint Martin

Mag ik mij even voorstellen

Ik ben Anouk Saint Martin. Ik ben 28 jaar en woon in Den Haag. Onlangs heb ik mijn Master gehaald in Film en Photographic Studies aan de Universiteit van Leiden. Na deze zeer theoretische studie wil ik mij weer richten op de praktische kant van film. Via mijn bachelor en een eigen project heb ik al wat ervaring opgedaan op het gebied van documentaires maken.

Mijn eigen project was in samenwerking met een student landschapsarchitectuur. Zij wilde een afstudeerproject maken over de kustbescherming van New Jersey en dit onderwerp deels presenteren in de vorm van een documentaire. Uit deze samenwerking is uiteindelijk de korte documentaire ‘At The Edge’ voortgekomen. Deze ervaring is mij zeer dierbaar gebleken. Ik heb ook geleerd dat ik uiteindelijk het liefst heel goed wil leren monteren.

Naast het maken van films, word ik ook zeer blij van het kijken van films. Omdat ik vond dat ik een groot aantal films nog niet had gezien, kijk ik sinds begin van dit jaar elke dag een film. Tot nu toe is dat gelukt. Soms met veel moeite. En staat de teller op 238 films (op moment dat ik dit schrijf). Gelukkig houdt mijn kat Waffles mij elke dag gezelschap. En wil hij op de foto voor Instagram, waar ik de bekeken films bijhoudt.

 

Contact

Facebook
Instagram

 

Anouk’s vlog


Mijn verwachtingen van CinemAsia FilmLAB