Casper van den Brink

Casper van den Brink

Mag ik mij even voorstellen

Mijn naam is Casper van den Brink. Ik ben 26 jaar en heb dit jaar mijn studie Chinees taal en cultuur afgerond. Ik heb tijdens mijn jeugd altijd al een interesse gehad in reizen en nieuwe culturen leren ontdekken en onderzoeken.

Tijdens mijn opleiding was dit ook een belangrijk aspect dat aan bod kwam. Veel van deze onderzoeken moesten we ook presenteren, met behulp van presentaties, films en scripties. Ik heb altijd al een neiging gehad om van het zogeheten ‘standaard werk’ af te wijken. Ik vond het leuk om mijn creatieve kant tijdens zo’n presentatie te laten blijken en kon hier ook goed mee omgaan. Ik vind het leuk om tijdens opdrachten een nieuwe methode te proberen.

Ik heb daar tot nu toe echter alleen ervaring mee als amateur (zonder professionele apparatuur dus).

Nadat een klasgenote mij attendeerde op CinemAsia, leek me dit dan ook een goede mogelijkheid om professionele begeleiding te krijgen bij het maken en gebruiken van film en media.

Toen ik tijdens de introductie van FilmLAB merkte dat veel andere kandidaten een zelfde mening hadden als ik op het gebied van creatief denken, was er ook snel een goede klik tussen ons allemaal.

Contact

LinkedIn
Facebook
Instagram

Casper’s vlog

Mijn verwachtingen van CinemAsia FilmLAB