Fay Teo

Fay Teo

Mag ik mij even voorstellen

Ik ben designer en onderzoeker uit Maleisisch Borneo. Ik ben werkzaam op het gebied van kunst en design. Ik heb BA(Hons) gestudeerd in Visuele Communicatie aan het National College of Art and Design, Ierland. En voltooide mijn Master Grafisch Ontwerp bij AKV |St. Joost in Nederland.

Mijn focus ligt op inhoudelijke projecten die gaan over hedendaagse vraagstukken over voedsel en de digitale wereld. Interessante thema’s daarbinnen zijn vooral het gebruikersgedrag, digitale fenomenen, social media manipulatie en de verbanden tussen deze onderwerpen.

Door mijn werk daag ik de vertrouwde percepties van mijn kijkers uit. Ik wil een specifiek onderwerp onderscheidender maken om een ander perspectief voor het publiek te creëren, om het bewustzijn over actuele zaken te vergroten en om de discussie te stimuleren en een breder publiek aan te zetten tot belangstelling voor de onderwerpen.

Mijn werk richt zich op drie componenten: onderzoek, propositie en alternatieve narrativiteit. Samen met Amy Tsang zijn wij het kunstenaars- en ontwerpersduo van FoeYongHai. Onze resultaten omvatten een breed scala aan media formats, zoals pop-up food events, workshops, digital community en experimentele documentaires.

Contact

Foe Yong Hai website

Fays’s vlog


Mijn verwachtingen van CinemAsia FilmLAB