Featured Video Play Icon

Moonlit Winter 윤희에게

Moonlit Winter 윤희에게


Dates & Tickets

Vrijdag 6 March 21:20 – Studio/K SK3 TICKETS + DINER

Zondag 8 March 19:30 – Studio/K SK3 TICKETS

International premiere

Region

South-Korea

Language

Korean

Subtitles

English

Length

1h 46

Director

LIM Dae-hyung

Moonlit Winter

Middelbare scholier Sae-bom (KIM So-hye) vindt een mysterieuze brief die voor haar moeder is bedoeld, maar voorziet nog niet dat het een geheim bevat dat al jaren door haar moeder Yoon-hee (KIM Hee-ae) bewaard is gebleven. Door onfortuinlijke omstandigheden heeft Yoon-hee een zwijgzaam en vroom leven geleid, wat vaker verwacht wordt van Koreaanse vrouwen.

In een poging om haar onlangs gescheiden moeder op te vrolijken smeedt Sae-bom het plan om Yoon-hee mee te nemen op reis naar Otaru, een stil en besneeuwd stadje in het noorden van Japan, toevallig ook in de buurt van de afzender van de brief. Op subtiele, maar ook indringende wijze weet regisseur LIM Dae-hyung het publiek te betoveren met een teder verhaal over ongebruikelijke uitingen van liefde.

Director

LIM Dae-hyung (1986) is een Zuid-Koreaanse regisseurs. Zijn tweede speelfilm Moonlit Winter (2019) ging in première als slotfilm van de 24e editie van Busan International Film Festival (BIFF). Zijn debuut Merry Christmas Mr. Mo (2016) won meerdere prijzen waaronder Beste Nieuwe Regisseur bij de  Busan Film Critics Awards.


Film Programme 2020 - Programme schedule