Mrs Noisy ミセス・ノイズィ

Mrs Noisy ミセス・ノイズィ


Dates & Tickets

Woensdag 4 maart 19:00, Studio/K SK1 UITVERKOCHT
Vrijdag 6 maart 19:00, Rialto Bovenzaal TICKETS

European premiere

Region

Japan

Language

Japanese

Subtitles

English

Length

1h 46

Director

AMANO Chihiro

Mrs. Noisy

Auteur Maki (SHINOHARA Yukiko) heeft moeite om met een goed vervolg te komen op haar prijswinnende boek. Ze verhuist samen met haar man en dochtertje naar een nieuw appartement, waar ze een aanhoudend schrijversblok te pakken krijgt. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt ze ook te pas en te onpas gestoord door haar lawaaierige buurvrouw (OOTAKA Yoko). Een video-opname van hun burenruzie wordt een sensatie op alle sociale media, waardoor het leven van deze twee vrouwen voorgoed verandert.

Met een creatieve enscenering, geweldige prestaties van de twee hoofdrolspeelsters en een interessante verhaalstructuur laat regisseur AMANO Chihiro zien dat er altijd twee kanten aan een verhaal zitten.

SPECIAL GUEST aanwezig: AMANO Chihiro, regisseur.

Director

Na vijf jaar op een kantoor te hebben gewerkt, verschoof regisseur AMANO Chihiro haar aandacht langzaam maar zeker op het maken van films. Niet zonder succes: haar werk is vertoond en in de prijzen gevallen op verschillende nationale- en internationale filmfestivals. Ze staat bekend om films als Figaro (2012), Doshitemo furetakunai (2014) en Leap Year Girl (2018). Mrs. Noisy (2019) is haar vijfde speelfilm. 


Film Programme 2020 - Programme schedule