Asian Futurism

Asian Futurism Diner

Asian Futurism Dinner is een diner op maat dat jou naar het Azië van het jaar 2068 brengt. Het voortreffelijke 3-gangen diner wordt gepresenteerd door twee Taiwanese kunstenaars: Kuang-Yi Ku en Pei-Ying Lin. Volg de instructies van deze kunstenaars, je krijgt een voorproefje van futuristisch Azië. Met inbegrip van innovatieve traditionele Chinese geneeskunde en denkbeeldige virussen. Meer informatie & tickets voor Asian Futurism Diner.

Over de design artist Kuang-Yi Ku

Kuang-Yi Ku (Taiwanees) is praktiserend tandarts, biokunstenaar en social designer in Nederland. Hij studeerde af met drie Master degrees, waaronder social design aan de Design Academy Eindhoven, tandheelkunde aan de National Yang-Ming University en communication design aan de Shih Chien University.

Kuang-Yi Ku was mede-oprichter van TW BioArt (Taiwan bioart community) om de vakgebieden BioArt en Science+Art in Taiwan te stimuleren. Hij won de eerste prijs van de Taipei Digital Art Awards in 2015 met “The Fellatio Modification Project”. Hierin houdt hij zich bezig met lichaamsmodificatie, genderstudies, queer theorieën en tandheelkunde. Zijn werk gaat vaak over het menselijk lichaam, seksualiteit, interactie tussen soorten en medische technologie. Met als doel de relaties tussen technologie, individu en omgeving te onderzoeken.