CinemAsia at Home

Met trots presenteren we ‘CinemAsia at Home’. Het On Demand platform voor Aziatische films in Nederland. Geniet elke maand online van een bijzondere Aziatische film speciaal door ons uitgekozen voor jou.

Je kunt de geselecteerde film van de maand op elk gewenst moment bekijken. Je betaalt per film waarna de film na aanvang van de vertoning 72 uur beschikbaar blijft. Betaal je per film dan zit je nergens aan vast en kies je elke maand opnieuw of je meekijkt. Wil je elke maand toegang tot de films tegen een korting en leuke extra’s dan kies je voor het jaarabonnement. 

We nodigen alle CinemAsia Film fans uit om ons in November het platform te helpen testen door onze exclusieve gratis vertoning te bekijken.

In combinatie met de start van IDFA (International Documentary Festival Amsterdam) programmeren we deze maand de in 2021 geselecteerde IDFA film ‘A Marble Travelogue’, geregisseerd door Sean Wang en geproduceerd door CinemAsia’s artistieke directeur Jia Zhao.

Kijk mee terwijl we live gaan op 11 november om 20:00 uur en bekijk de film met aansluitend een gesprek met regisseur Sean Wang en Jia Zhao en een live chat Q&A met de regisseur. 

Als je er niet live bij kunt zijn, is de documentaire nog de hele maand november beschikbaar op ‘CinemAsia at Home’.  Zodra je de film aanzet, heb je 72 uur de tijd om hem af te kijken. 

Houd de nieuwsbrief in de gaten voor de officiële lancering van CinemAsia at Home in december. Kijk je deze maand ‘A Marble Travelogue’ dan ontvang je 50% korting op je eerste film en korting op een jaarabonnement. Meer informatie volgt. 

Let op: ‘CinemAsia at Home’ is nog in de testfase. Ervaar je problemen of wil je jouw feedback delen, laat het ons weten op athome@cinemasia.nl

Hou me op de hoogte over CinemAsia at Home en krijg korting voor de volgende maand

[wpens_easy_newsletter firstname=”yes” lastname=”yes” button_text=”Verzenden”]