24 Hours with Gaspar

TICKETS

Rialto VU - Do 7 maart, 16:30
Studio/K - Za 9 maart, 19:10

In een dystopisch toekomstig Jakarta, die wordt verzwolgen door de woede van kansarme burgers, krijgt privédetective Gaspar de taak om een massagraf en een netwerk van mensenhandel te onderzoeken. Tijdens zijn onderzoek ontmoet hij een informant die hem tipt over de verdwijning van zijn jeugdvriendin. De strijd die volgt tegen de criminele organisatie onder leiding van de meedogenloze Wan Ali is een race tegen de klok. Helemaal omdat Gaspar nog maar 24 uur heeft voordat zijn beschadigde kunsthart stopt. Op zijn brommer brengt hij een groep handlangers bijeen die allemaal zo hun eigen redenen hebben om wraak te nemen op Wan Ali. 

De film is een briljante verfilming van de gelijknamige roman van Sabda Armandio’s. Deze mix van thriller en sciencefiction geeft commentaar op de corrupte hiërarchie van Indonesië.
Met een sterrencast bestaande uit Reza RAHADIAN, Shenina CINNAMON en Laura BASUKI,  slaagt NOEN erin een genre-overstijgende film neer te zetten, waarbij hij vernieuwing brengt in de Zuidoost-Aziatische cinema.

Jaar:
2023
Regisseur:
Yosep Anggi NOEN
Cast:
Reza RAHADIAN, Shenina CINNAMON, Laura BASUKI, Kristo Immanuel, Sal PRIADI
Land:
Indonesia
Lengte:
98'
Taal:
Indonesian
Ondertiteling:
English