A Guide to Loving Me: Zine Workshop door CHA4OS Theory

Vrijdag 5 Augustus 18:00–19:30 @ The Pride Hotel

Sla de small talk over en stuur gelijk instructies! In deze workshop over de taal van liefde gebruiken we zines om voor ieder een eigen ‘Gids om mij lief te hebben’ te maken. Je kunt deze vervolgens uitdelen aan vrienden en geliefden, nieuw en oud. Dit is een ruimte om te onderzoeken, begrijpen en woorden te geven aan wat je geliefd doet voelen, of niet, ongeacht wat de norm daarover voorschrijft. Kom reflecteren, verbinding maken, en iets moois maken, we hebben glitter! Er is geen voorgaande kennis of kunde vereist en je bent niet verplicht om iets te delen als je je daar niet prettig bij voelt.

Chetana Pai is een interactie techonolgist, podcast host, kunstenaar, en workshop host, en oprichter van CHA4OS Theory, een organisatie die mensen met elkaar wil verbinden en laten reflecteren door middel van hun handen.

Aanmelden via: https://www.eventbrite.com/e/a-guide-to-loving-me-zine-workshop-by-cha4os-theory-tickets-373222367147