Valentijns vertoning van ‘Broker’ i.s.m. Bijlmerbios (1+1 ticket deal)

Valentijnsdag is dé dag om de liefde te vieren en wat is er nou romantischer dan samen naar een prachtige film te gaan? Bij Bijlmerbios filmhuis in Zuidoost, kun je op dinsdag 14 februari samen met je geliefde, beste vriendin of liefste oma genieten van de film ‘Broker’ – en het allerbeste nieuws is dat je maar voor één ticket hoeft te betalen, want de tweede is helemaal gratis!

‘Broker 브로커’ is een Koreaanse drama film, waarin Sang-hyeon en Dong-soo goed geld verdienen met het stelen van ter vondeling gelegde baby’s, om ze vervolgens aan te bieden op de adoptiemarkt. Wanneer moeder So-young terugkomt op de beslissing om haar baby af te staan, ontdekt ze de twee mannen en hun illegale praktijk. Overspoeld door gevoelens van zowel moederliefde als wanhoop, besluit ze mee te helpen bij de zoektocht naar geschikte ouders voor haar kind. 

Maak deze Valentijnsdag een onvergetelijke dag door eerst samen een romantisch diner te hebben bij restaurant Elixer en daarna samen te genieten van de film. Bij Bijlmerbios kun je rekenen op een unieke filmervaring.

Wacht niet langer en reserveer nu je tickets via de link: https://bijlmerbios.com/filmhuis/broker/. Aanvang van de film is 19:45 uur. Laten we samen de liefde vieren bij Bijlmerbios filmhuis, Egeldonk 50. Laat deze Valentijnsdag een onvergetelijke dag worden die jullie samen nooit zullen vergeten.